040 550 7096 niko@lvi-lindholm.fi

Tmi LVI-Lindholm aloitti toimintansa syksyllä 2015. Yritys on Niko Lindholmin perustama yhden miehen paikallinen LVI-alan yritys.

Töihimme kuuluvat pienremontit, aliurakointi, kvv-työnjohto, viemäröinnit, vesijohtosaneeraukset, uudis- sekä saneerauskohteet, tarjoukset sekä mökki/huvila putkitukset.

Niko on toiminut vuodesta 2003 alkaen Pälkäneen Putki & Puhallin Oy:ssä sekä remonttiasentajana ja urakkapuolella, jossa kului yhteensä 8 vuotta. Työn ohessa kouluttautuminen Lvi-Työteknikoksi, johon valmistuminen marraskuussa 2015, lopputyön ollessa valmis.

Syy oman yrityksen perustamiseen oli varsinkin Pälkäneellä olevan itsenäisen putkimiehen tarve. Uudet kokemukset ja haasteet houkuttivat. Pälkäne sekä muu Pirkanmaa tarvitsee putkimiehen, joka on paikalla kun sovitaan. Aikataulujen pitävyys ja asiakastyytyväisyys tulevat olemaan työssäni ykkösprioriteettejä. Pälkäneläiset isännöinti/kiinteistöhuolto sekä rakentajat ovat olleet jo positiivisella hengellä mukana luomassa yhteistyöt

Niko Lindholm

Olen 30-vuotias Hollolassa syntynyt, mutta jo taaperona Pälkäneelle muuttanut nuorimies. Isoisäni perusti n. 35vuotta sitten Pälkäneen putki ja puhallin Oy:n jossa olen 14 vuotiaasta lähtien toiminut erilaisissa tehtävissä isoisäni, isäni sekä setäni johdolla.

Varastojen siivouksen, myymälä apulaisen, autokuskin ja monen muun mutkan kautta päädyin vuonna 2003 rakennustyömaalle lvi-asentajiemme oppiin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Töihini on kuulunut vuosien varrella niin saneeraus- kuin uudiskohteet omakotitaloista rivitaloihin sekä kerrostaloista palvelutaloihin. Joten jos jonkinlaista on tullut nähtyä ja koettua.